Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Minnesota

Proprietate de vânzare în Minnesota

Minnesota se învecinează la nord cu Canada, la sud cu Iowa, la est cu Winsconsin, la vest cu Dakota de Nord și Dakota de Sud

Minnesota este al 32-lea stat federat al Statelor Unite ale Americii și are o populație de 4.919.479 de locuitori. Capitala este Saint Paul, dar orașul cel mai populat este Minneapolis; alte centre relevante sunt Duluth, Rochester și Bloomington.

Minnesota este cunoscută pentru lacurile sale, pentru climatul său rece și pentru "Midwestern Minnesota Nice".

Cunoscută drept țara celor zece mii de lacuri, Minnesota este statul cel mai populat din țară și este adesea citată drept una dintre cele mai sănătoase state din America, un loc foarte agreabil în căutarea unei proprietăți de vânzare în Minnesota.

Dar întrebarea este pe piata imobiliara din Minnesota, care in 2018 este viguroasa.

Dacă doriți să cumpărați o proprietate de vânzare în Minnesota, trebuie să știți că vânzările închise au scăzut cu 6% față de anul trecut, vânzările fiind în scădere cu 4%.

Există o îmbunătățire a prețurilor față de anul trecut. Casele din Minnesota au continuat să aprecieze în valoare, dar la o rată ușor mai mică decât media națională. Valoarea medie a prețului de vânzare din Minnesota a crescut cu 8,2% în ultimul an și se așteaptă ca valoarea să crească cu 4,9% în următorul an.

Factorii care influențează piața imobiliară din Minnesota în 2018 sunt diferiți.

Inventarul rămâne cel mai important factor pentru piața imobiliară din Minnesota. Din decembrie 2016 până în decembrie 2017, inventarul a scăzut cu 27,5%, ceea ce a dus la cea mai mică scădere pentru piața imobiliară din Minnesota din 2004.

Este cu siguranta piata potrivita pentru un vanzator care are proprietati de vanzare in Minnesota. Oferta rămâne scăzută, deoarece cererea rămâne ridicată, contribuind la creșterea prețurilor locuințelor.

Aceasta înseamnă că nu numai oferta de locuințe va fi importantă pentru a fi observată în 2018, ci și prețurile disponibile.

Expertii estimeaza ca ratele vor ajunge la 5% pana la sfarsitul anului, ceea ce va afecta ceea ce cumparatorii isi pot permite. Acest lucru ar putea duce la o scădere a prețului mediu de vânzare, dar experții nu sunt îngrijorați, deoarece sunt încă sub ratele ipotecare de 8% din recenta recesiune.

Cele mai bune locuri pentru a locui și unde să caute proprietăți de vânzare în Minnesota sunt diferite.

Aproape 60% din Minnesota trăiesc în zona metropolitană a Orașelor Twin. Acesta este alcătuit din Minneapolis, orașul cel mai populat din Minnesota, capitala Sf. Paul și periferia înconjurătoare.

Atât St. Paul și Minneapolis sunt orașe extrem de vii, cu prețuri medii de vânzare accesibile, care continuă să crească din ce în ce mai mult.

De asemenea, revista Forbes a votat recent Minneapolis ca cel mai sanatos oraș din America, deci este foarte bine să căutați o proprietate de vânzare în Minnesota.

Zona metropolitană Twin City este a treisprezecea zonă metropolitană cea mai mare din țară. În plus, există 17 orașe din Minnesota cu populații de peste 50.000. Suburbiile sudice ale Orașelor Twin, cum ar fi Lakeville, beneficiază de școli de înaltă performanță, o piață de locuințe constantă și în continuă creștere.

Piața imobiliară din Minnesota pentru 2018 este menită să continue creșterea constantă a prețurilor medii de vânzare, dar va trebui să combată scăderea stocurilor și a blocărilor care au loc peste nivelul național. Vânzătorii se pot bucura de abundența cererii și de lipsa de aprovizionare.

  •  
    Armonie: orașul Minnesota clădire paladin!

    Armonie: orașul Minnesota clădire paladin! Vreau să investesc Dar unde? Vreau să merg și să trăiesc în străinătate Dar cum? Nu vă întrebați aceste întrebări! Soluția dvs. este prezentată în acest scurt articol. Așa e, trebuie doar să stai pe spate și brațul-te cu creion și hârtie pentru a scrie ...

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB